Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешках знищили стенди з українською символікою

Культурну і національну пам’ять на Херсонщині нищать ворожі військові. Найбільше ненависті у них викликають українські патріотичні вивіски. Зруйнували патріотичні стенди в Олешкан напередодні 9 травня, – повідомляє міський очільник Євген Рищук:

Таке замовчувати не можна !!! Все це нахабство зробили на передодні 8-9 травня. Прийде час і ми все зробимо і відремонтуємо. Буде ще краще і красивіше. Перемога буде за нами !!! Олешки- то є УКРАЇНА !!! Жаль , що у нас є ті, хто вже перефарбувалася і перевзувся . Але під час таких потрясінь , як війна, ми бачимо хто є хто !!!

В тей час , коли тяжко і треба об’єднатися навколо вирішення проблем в ОТГ і людського горя, у нас є блогер- наркоман, та деякі диванні «патріоти» які не бачуть ні російських окупантів в громаді, ні орештів людей, ні грабування і мародерства , ні загиблих та поранених на фронті . Вони заточені на дискредитацію місцевої влади та УКРАЇНСЬКОЇ влади взагалі. В тей час , коли вся держава бореться з окупантом усими можливими способами , коли усі максимально працюють на перемогу , вони разповсюджують через Інтернет-ресурси брехню та сіють паніку серед населення . Нічого! Ми дочекаємося перемоги . І кожен зрадник отримає по заслузі. Як таких падлюк тільки земля носить ?!?!?

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН