Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині колаборантською діяльністю займається ціла родина

9 травня у Херсоні колаборанти влаштували виставу з показовим “бессмертным полком”, мережею облетіли відео, на якому місцева мешканка біжить обіймати “визволителів”. Місцеві встановили її особи.

Публікуємо допис херсонця, з міркувань безпеки не вказуємо його ім’я:

Стіна зрадників і колаборантів в Херсоні продовжує попвнюватися цікавими особистосятми. Що є причиною колаборації? Звичайно, спершу, хаос в мізках, які атрофовані через небажання вийти за межі пропаганди і позбудитися лайна про “здєсь нікада нє била укрАінцев” (цитата Тетяни Кузьміч), чим кормилися з дитинства .

Ну а далі банально: жадібність, образа на світ через власні помилки і лузерство, просто с..чий характер. Ключове, що вони впевнені, що досягли омріяного. А ніт….кара прийде…і спершу навіть не небесна, а земна, звичайна (буцегарня тут найгуманніший варіант). Навіть не встигнуть добігти до кордону. Так ось…зараз про цілу сімейку зрадників.

Тетяна Брикова -“камсамолка” (очолювала до останнього Дінпровський райком). активістка і навіть десь там була освітянином, і навіть трохи херсонському козацтву допомагала на початку 90-х. Тепер цілює і обнімає сальда-****ника (Володимира Сальдо – ред.). Минуле багате, а тому діє за тими ж шаблонами. Доня її також далеко не втікла …шле прокльони своїм друзям-херсонцям і сподівається жити в “новій реальності”. Теж, прости Господи, скурвилася, а може і була такою.

Синок веде веб-сторінку (Володимира Сальдо – ред.) – ХерсонЛюбімий. Одним словом. колаборатять по повній, сподіваючись на гауляйтерів і прочих хворих пройдисвітів-зрадників. Тобто найбридкіший тип зрадництва – прислуговування гауляйтерам, або прислуга гауляйтера.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН