Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати славнозвісної Чорнобаївки відмовилися від співпраці з російськими загарбниками

«Нескорена Чорнобаївка!

Депутати сільської ради відмовились від співпраці з російськими загарбниками.
Далі  в и прочитаєте офіційне повідомлення, з якого виникають питання, як місцевий депутат Назарій Ковальчук, а також гауляйтер Юрій Турульов збираються тікати з окупантами – відразу в рашку, сім’ю вивозитимуть чи ні, встигнуть чи ні. 
“6 травня, працівникам апарату Чорнобаївської сільської ради депутатом Чорнобаївської сільської ради Назарієм Ковальчуком був представлений призначений 05.05.2022р російським військовим керівництвом голова адміністрації Чорнобаївської територіальної громади Турульов Юрій Валерійович. Працівники Чорнобаївської сільської ради, відмовилися від співпраці, залишили захоплене адміністративне приміщення, працюємо дистанційно!»
На сьогодні голова Чорнобаївської громади Ігор Дудар та його заступник захоплені російськими окупантами. Чорнобаївка – це героїчне село, бо постійно в ньому розбивають російські угрупування.
На його честь та його жителів створюються пісні, започатковуються нові страви, а також випускається брендова продукція. Будемо сподіватися, що село помститься  окупантам і цього разу!, – так написано на ФБ-сторінці Чорнобаївської сільської ради.
Нагадаємо, що Чорнобаївка стала прокляттям для російських солдат, якх близько 20  разів так розгромлено!
 Тож сподіваємос незабаром на гарні звістки з цього легендарного населеного пункту!
Слава УкраїнІ!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН