Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В окупованій Каховці призначили нелегітимних керівників поліції та відділу освіти

Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань:

“Окупаційна «влада» на Каховщині на чолі з місцевим зрадником Філіпчуком намагається залякувати людей і освітян, працівників комунальних підприємства та медиків, але як можна залякувати, якщо він сам заляканий людською ненавистю і помстою, нещодавно він був побитий і тепер пересувається на броньованому джипі місцевого феодала Юрія Горстки, який в обмін на лояльність до свого бізнесу, допомагає окупантам і Філіпчуку.

Інший призначенець окупантів -поліціянт Буховець, цілими днями знаходиться в райвідділу поліції, а пересувається тільки в супроводі і охороні окупантів.

Сьогодні на керівництво окупаційної освіти призначили людину, яка взагалі не має відношення до освіти і в Каховці її ніхто не знає, а подейкують наче вона торгувала на ринку.

Всі ці призначення свідчать про те що ці люди є розмінні копійки, їх або стратять окупанти незабаром, ало вони сядуть в тюрму довічно при визволенні, а визволення Херсонщини не за горами!

Всі плани окупантів (російських військових – ред.) на Херсонщині , від початку війни руйнуються через неймовірних і потужних Херсонців!
А остаточно зруйнує плани окупанта визволення незабаром Херсонщини від орків! Віримо в ЗСУ, віримо в Перемогу!!!
Разом до Перемоги!!!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН