Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

СБУ затримала Віктора Медведчука: офіційно (оновлено)

Про це на офіційних сторінках повідомив Президент Володимир Зеленський. За його словами, СБУ провела успішну спецоперацію. Так спецслужбам вдалося спіймати чоловіка, що на фото нагадує зрадника Медведчука.

Ти можеш бути проросійським політиком і роками працювати на державу-агресора. Ти можеш ховатися від правосуддя останнім часом. Можеш навіть одягнути українську військову форму для маскування… Але чи допоможе тобі це втекти від покарання? Аж ніяк! Кайдани чекають на тебе. І на таких же зрадників України, як ти! 

Проросійські запроданці та агенти спецслужб рф, запам’ятайте – у ваших злочинів немає жодного строку давності. Та схованок, де б ми вас не знайшли! 

«Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема  контррозвідникам і слідчим, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі», – зазначив Голова СБУ Іван Баканов.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН