Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївську міську лікарню швидкої медичної допомоги доставлено апарат для екстреної підготовки препаратів крові

У суботу, 9 квітня, медичний заклад отримав обладнання призначене для екстреної підготовки (підігріву) препаратів крові під контролем електроніки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник начальника Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров.
Як він зазначив, надходження поранених може статися в будь-який час, а плазма зберігається за низьких температур. І питання швидкості підготовки препарату для переливання – питання збереження життя людини.
Крім того, Миколаївщина отримала критичні медикаменти, медичні засоби, витратні матеріали, хірургічні набори й багато іншого, що кожен день надходить у лікарняні заклади області.
Юрій Гранатуров запевнив, що кожен працює на своєму місці та виконує свій професійний обов’язок. Команда Миколаївської ОВА за період війни системно вирішила велику кількість проблемних питань.
«Ми дуже вдячні нашим колегам – благодійному фонду «Світлі справи», Миколаївській обласній організації Товариства Червоного Хреста, лікарям-волонтерам з багатьох країн, які приїхали нас підтримати, колегам з МОЗ, громадам Львівської та Івано-Франківської областей, Волині, Закарпаття та всім країнам, які не залишилися байдужими до тієї страшної біди, що прийшла до нашої країни», – написав він.
Також заступник начальника Миколаївської ОВА додав, що люди можуть бути спокійні, адже медицина на захисті їх здоров’я та життя.

«Війна війною, а життя триває і нам потрібно кожного дня лікувати, оперувати, допомагати, заспокоювати та звісно забезпечувати медичних працівників всім необхідним. Оце ми й робимо», – підсумував Юрій Гранатуров.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН