Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканці звільнених населених пунктів радо зустрічають військових ЗСУ

Ворог продовжує вести вогонь по цивільному населенню та житлових будинках в Херсонській області. Продовжуються випадки мародерства, викрадання та привласнення майна військовими країни-агресора. Підрозділами ЗСУ проводяться спеціальні операції по знешкодженню армії противника та визволенню захоплених територій.

Підрозділи угруповання військ «Південь» чинять спротив армії країни-агресора на Дніпропетровській та Херсонській областях, усіляко підтримують цивільне населення гуманітарною допомогою, робочою силою, так як в селах залишилася велика кількість людей похилого віку, кожному з них потрібна підтримка, наші хлопці намагаються не оминути кожного та чим можуть допомагають, – інформують в Угрупованні військ “Південь”.
ЗСУ усіляко намагаються підтримувати цивільне населення відвойованих територій, допомагають мешканцям населених пунктів повернутись до спокійного життя. Разом з птахофабрикою “Фенікс”, яка у зв’язку з бойовими діями в своєму регіоні займається гуманітарною допомогою, Збройні сили України допомогли доставити птахів до нових власників. Уже сьогодні населені пункти Херсонщини, що були повернуті під контроль ЗСУ отримали дану гуманітарну допомогу.
Своєю чергою населення відвойованих територій підбадьорює та підтримує наших воїнів. В Угрупуванні зазначають:

«Кожне добре слово, кожна посмішка дуже важливі в такий складний час. Дякуємо вам за підтримку. Разом ми переможемо, разом знищимо ворога на своєї землі. Слава українським героям! Слава українським захисникам! Слава Україні!».

Нагадаємо: на початку квітня військові 60-тої окремої піхотної бригади, що перебуває в угрупованні військ “Південь”, визволили 11 населених пунктів Херсонщини. Зараз вони повністю перебувають під контролем ЗСУ

Херсонська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН