Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великолепетиська громада забезпечена медичними препаратами

Від самого початку війни робота у напрямку забезпечення лікарськими засобами населення Великолепетиської громади триває у посиленому режимі.

«Вдалося закупити та доправити до нашої громади значну кількість життєвонеобхідних медикаментів: жарознижувальні, знеболювальні, препарати від цукрового діабету, антибіотики, протисудомні, ферменти, частково гормональні препарати для щитовидної залози (партію Еутіроксу та L-тироксину замовлено та очікується найближчим часом).

Всі вказані препарати зараз є в наявності у Лікарняній аптеці. На щастя, їх вкотре вдалося знайти і викупити у звичайних аптеках різних міст сусідніх областей.

Гарною новиною є те, що на сьогодні у Лікарняній аптеці всі інсулінозалежні пацієнти повністю забезпечуються препаратами інсуліну безкоштовно.

Для медичних комунальних закладів громади певну кількість лікарських засобів днями доставили з обласного центру селищний голова разом із заступником.

Також було доставлено певну частину гуманітарної допомоги для найменшеньких жителів громади. Поділилися гуманітаркою у Нововоронцовській громаді Херсонської області. Допомогу у вигляді дитячого харчування та підгузків (для малюків до року) сьогодні вже отримали 26 мам.

Шановні жителі громади! Необхідні вам лікарські засоби та допомогу для малюків можна придбати та отримати у ДП “Лікарняна аптека” комунального підприємства “Великолепетиська лікарня” за адресою: вул. Островського, 11а.

У порядку живої черги жителів громади обслуговуватимуть працівники аптеки і на вихідних з 09:00 до 14:00», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Великолепетиської громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН