Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під завалами Миколаївської ОДА знайшли секретаря Віталія Кіма

Про це повідомляє інформаційне видання “Український Південь” з посиланням на начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма:

«Добрий день, ми з України!
Сьогодні вже 36 людей, секретаря дістали мого. Довго-довго шукали.
Сьогодні підписав розпорядження про те, щоб заборонити продаж металобрухту, вивезення військової техніки, боєприпасів за територію області. Нагадую, що є кримінальна відповідальність за розграбування техніки, мародерство.
Це розпорядження працюватиме з понеділка та голови райдержадміністрацій контролюватимуть у себе в регіонах. Що це означає? Це означає, що ми маємо тиждень добровільної здачі техніки, тому що, якщо ми це знаходитимемо, то буде погано.
Нам зараз дуже потрібна ремонтна база, снаряди тощо. Наступний тиждень – з понеділка й, будь ласка. Здавайте, наводьте військових, повідомляйте. Не просто так, кудись. Це йде централізовано, через облік тощо. У нас створено групи, до десятка, які їздитимуть, шукатимуть техніку, щоб підвищити нашу боєздатність.

Крім цього, там створюються дуже веселі групи, які дуже турбують орків, бо вони там розслабилися в окопах. Ми їх трохи виколупуємо. Крім цього, вчора прилетів Javelin, так, і це тільки початок. Тому по всіх напрямках вони будуть отримувати відсіч».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН