Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині 11 населених пунктів повністю перебувають під контролем Збройних Сил України

36 днів тому змінилося життя кожного українця – російські військові здійснили широкомасшабне вторгнення в Україну. Наносячи непоправної шкоди нашим містам, селам та всім населеним пунктам, ворог отримує гідну відсіч.

Визволено 11-ть населених пунктів, які повністю перебувають під контролем Збройних Сил України.

Зусиллями наших захисників 60-тої окремої піхотної бригади, що перебуває в угруповання військ “Південь” було визволено такі населені пункти на Херсонщині:

Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове.

Завдяки військовим 60-тої окремої піхотної бригади місцеве населення на сьогоднішній день може отримувати гуманітарну допомогу (медикаменти, продукти харчування).

В свою чергу жителі визволених територій підтримують та підбадьорюють наших захисників.

Проводячи операції із визволення даних населених пунктів підрозділ 60-тої окремої піхотної бригади оновився «трофейною» технікою. На їх рахунку перебувають  танки Т-64 ( з повним боєкомплектом),  БМП-2, БМД-2, ЗУ-2М на базі МТЛБу.

Дякуємо нашим захисникам.

Слава Україні!

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку угруповання військ «Південь».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН