Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Багатодітна сім’я зі Старої Збур‘ївки отримала харчові продукти

Багатодітна сім’я зі Старої Збур‘ївки, у якій виховуються діти з інвалідністю, отримала харчові продукти, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку першого заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевського.

«Війна не питає: чи були ви до неї готові.

Наразі важко всім — це факт.

Сьогодні вразила історія із Старої Збур‘ївки. Там знаходиться Старозбур’ївська спеціальна школа Херсонської обласної ради. Контингент учнів складають діти з незахищених верств населення, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку та здобуття базової загальної середньої освіти.

На час війни дітей із закладу розподілили поміж сім’ями. Так, 15 дітей було направлено до сім’ї, де мама вже виховувала 10 дітей з інвалідністю. За весь цей час до матері ніхто не навідувався і не пропонував допомогу.

Вирішили взяти шефство над сім’єю та допомогти всім необхідним. Вже сьогодні завезли першу партію харчових продуктів. На понеділок готуємо ще з переліку того, що потребують діти.

Хочу окремо подякувати депутату Херсонської обласної ради від партії «Слуга Народу» Юрію Ковальову за його велике серце та особисту участь у розв’язанні проблемних питань», – йдеться у повідомленні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН