Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Скадовського району закликали довіряти перевіреним джерелам інформації

Жителів Скадовського району закликали довіряти перевіреним джерелам інформації та критично сприймати новини, адже ворог має на меті посіяти серед людей панічні настрої, аби вони думали, що про них забули. Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Скадовської районної державної адміністрації.

«НІХТО НІКОГО НЕ ЗАБУВ!

Вже майже місяць Херсонщина перебуває під окупацією російських загарбників.

Через це серед жителів тимчасово окупованих територій, зокрема, й у нашому Скадовському районі, все більше ширяться чутки та панічні настрої, що, нібито, про нас «забули» і залишили на поталу ворогові. Жодного сумніву – НАС НЕ ЗАЛИШИЛИ, НЕ ЗАБУЛИ, тим більше, НЕ ЗРАДИЛИ!

Популяризація таких наративів та думок – першочергове завдання ворожої пропаганди.

Депресивне відчуття поразки зараз активно нав’язується людям агресорами, в тому числі через  місцевих колаборантів. Тому критично сприймайте будь-яку інформацію, довіряйте лише перевіреним джерелам. Зрозумійте одне, у важкий для країни час ми не маємо жодного права сіяти відчай та зневіру.

Допомогаймо та підтримуємо одне одного і НЕ ВТРАЧАЙМО ВІРИ У НАШУ ПЕРЕМОГУ!

Будьмо впевненими у вітчизняних ЗСУ  – і ворога буде подалано, а наша рідна земля стане вільною від навали.

Окремо слід зазначити, що війна проявила ворожих посіпак, які весь час жили та живуть поряд з нами. Так було і буде завжди, як-то кажуть: “паршива вівця” знайдеться всюди. Належна оцінка таких “подвигів” – питання  короткострокової перспективи, хоча час спокутувати провину або відмовитись від ганебних дій ще є, нехай і дуже мало.

ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ! ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!», – йдеться у повідомленні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН