Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центр реінтеграції бездомних і звільнених осіб на Херсонщині дає прихисток тим, хто цього потребує

Херсонський обласний Центр реінтеграції бездомних і звільнених осіб «Надія» дає прихисток тим, хто цього потребує. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Центру.

«Ми тримаємось. Звісно з Вашою допомогою. Зараз у Центрі “Надія” 20 мешканців, серед них 5 жінок. Бувають новенькі з категорії звільнених, які у нас ненадовго і швидко влаштовують своє життя (поки без деталей). Але більшість постійних мешканців – це соціально незахищені, яких зараз нікуди не влаштуєш. Тож Центр “Надія” для них – єдиний прихисток.

Наразі в Центрі є продукти. Ніхто з мешканців не голодує. Але якщо хтось захоче привести круп – будемо вдячні. Отак, завдяки вашій допомозі, ми тримаємось! І, незважаючи на канонади вибухів, що чуються в нашому місті – підтримуємо гарну атмосферу. Та навіть проводимо зустрічі на яких з мешканцями Центру  співаємо, молимось за Україну», – йдеться у повідомленні.

Номер картки для допомоги Центру: карта Приватбанк  5363 5420 1798 1656 Лапицький В.О. Інші варіанти для підтримки тут – https://linktr.ee/Nadiyacenter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН