Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші активно функціонує волонтерський центр (фото)

У Херсонському державному університеті активно функціонує волонтерський центр, – про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук проректорка з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи ХДУ Алла Цапів.

«Із перших днів війни, коли очевидним стало те, що для якнайшвидшої Перемоги потрібні взаємопідтримка, надійність і готовність допомагати іншим, у Херсонському державному університеті розпочав активну роботу Волонтерський центр, одним з напрямків роботи якого стала підтримка університетської спільноти.

Волонтери Центру у найкоротші терміни намагаються збирати продуктові набори та знаходити ліки для тих, хто в умовах жахливого сьогодення не може самостійно забезпечити себе життєво необхідними речами. Колишні співробітники університету, які свого часу стали дітьми війни, та колеги поважного віку, працівники з маленькими дітками – це передусім ті, до кого щоденно поспішають наші волонтери, щоб надати потрібну допомогу і обов’язково запевнити, що незабаром усе буде добре в мирній та незламній Україні!», – йдеться у повідомленні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН