Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Херсона закликав жителів утриматися від приміських поїздок

Міський голова Херсона Ігор Колихаєв закликав жителів утриматися від приміських поїздок найближчим часом, – про це він написав у звернення до херсонців на своїй сторінці у Фейсбук.

«Вы все слышите отголоски боёв по округе. Очень прошу вас воздержаться в ближайшие дни от поездок по пригородам», – йдеться у повідомленні.

Також Ігор Колихаєв повідомив, що зустрівся з керівниками міських аптечних мереж. За його словами, питання з медичними препаратами та їх ціновою політикою будуть вирішувати.

Мер міста зазначив, що гуманітарних конвоїв ззовні  поки не буде. Він закликав жителів не панікувати та не заохочувати спекулянтів і перекупників.

Транспорт працює і всі міські служби в тонусі, – наголосив Ігор Колихаєв. Він розповів, що наразі підводяться підсумки опалювального сезону, який завершується. Починають думати вже й про новий. «Смотрим только вперёд и не отступаем», – написав мер міста.

«Я на месте. Моя команда со мной. Соблюдайте информационную чистоплотность: не распространяйте сплетни, не болтайте лишнего. Не забывайте, что мы – одна семья. Мы все разные, но задача у нас сейчас одна: на всех уровнях гордо нести звание Города-героя!», – написав Ігор Колихаєв.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН