Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вчитель з Херсонщини переміг у всеукраїнському конкурсі з мініпроєктом з медіаграмотності

Академія української преси спільно з Головним управлінням загальної, середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти та науки України підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу на кращу вправу з інтеграції медіаграмотності для учнів 7-8 класів у 2022/23 навчальному році.

Серед великої кількості конкурсних робіт журі обрало 5 найкращих. Вправу «Чи всі ми рівні?» учителя географії Одрадівського ліцею Новотроїцької селищної ради Херсонської області Горобця Артема Яковича було оцінено в 95 балів зі 100 можливих. Відтепер, крім диплома І-го ступеня та сертифікату від МОН України та Академії української преси, автор розробки матиме можливість реалізувати свій мініпроєкт у сфері медіаосвіти. Також (за згодою автора) матеріали уроку розмістять на порталі «Медіаосвіта та медіаграмотність», щоб усі колеги інтегрували їх в освітній процес.

Ми щиро вітаємо Горобця Артема Яковича, талановитого спікера найкращих освітніх платформ України, розробника курсів для вчителів, з черговою перемогою. Пишаємося, що серед співробітників комунального закладу «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради є така надзвичайно обдарована та креативна людина.

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Малої Академії Наук.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН