Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині в аграрному ліцеї шиють державні прапори та пов’язки для тероборони

На Одещині в аграрному ліцеї шиють державні прапори та пов’язки для тероборони, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Лончака Олександра Анатолійовича, директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації:

«Буквально за тиждень до початку війни ми відкрили новий навчально-практичний центр в Ананьєві. Так раділи! Стільки планів будували! Здається, минуло років сто з того щасливого моменту. Адже життя розділилося на ДО і ПІСЛЯ. Навчально-практичний центр мав би працювати у повній мірі за прямим призначенням: конструювати і моделювати одяг, створювати його новий дизайн. Але на часі інші потреби: захищати рідну Україну від рашистської нечисті. На своєму, освітянському фронті. Тож дівчатка шиють державні прапори, пов’язки для територіальної оборони, допомагають волонтерам.

Увесь колектив Ананьївського професійного аграрного ліцею намагається бути корисним в цей нелегкий час. Бо сила – в єдності і підтримці. Бо ми – з України!!!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН