Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Україна мужньо протистоїть найбільшій армії світу, – Співаковський

Україна мужньо протистоїть найбільшій армії світу, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського.

Календарно сьогодні місяць, як життя кожного українця змінила Росія. Ми – у війні жорстокій, без правил, без дотримання міжнародних конвенцій. Ми мужньо протистоїмо найбільшій армії світу. Ми – незламні! Бо ми – єдині в своїй боротьбі з окупантом. Ми на фронті й в тилу, на передовій і на мітингу в окупації, на блокпосту й в укритті, в Україні й за кордоном прагнемо лише перемоги над ворогом!

І вона буде, адже незалежна й сильна Україна потрібна мільйонам вільних людей!

Не вистачить слів, щоб висловити повагу до військових, добровольців та волонтерів. Ми віримо в ЗСУ, віримо в наших людей!

Вже говорив та не завадить ще раз – пишаюся херсонцями: ми дійсно місто-Герой і нам вистачить сил вистояти в окупації. Пишаюся медиками, освітянами, комунальниками, підприємцями, всіма, хто працює зараз у Херсоні і не дає місту впасти на коліна. Неймовірно пишаюся спільнотою Херсонського державного університету! Ви – найкращі!

Все буде Україна! Тримаймося й віримо в ЗСУ і, звичайно, в містичну силу Чорнобаївки!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН