Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рятувальники Миколаївщини отримали нагороди за мужність та відвагу

Сьогодні, 24 березня, Сергій Крук, Голова ДСНС України, Віталій Кім, Голова Миколаївської обласної військової адміністрації та Максим Грицаєнко, перший заступник Голови ДСНС України зустрілися з особовим складом Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Рятувальники відчули підтримку та вдячність за свою роботу, яку щодня виконують в складних умовах війни. Враховуючи високий професіоналізм, мужність, стійкість та відвагу при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, небезпечних подій, пожеж, що виникають через бомбардування та артилерійські обстріли області Сергій Крук оголосив дострокові та чергові спеціальні звання та вручив погони офіцерам, а також нагрудні знаки “За відвагу в надзвичайній ситуації” та цінні подарунки особовому складу.

Віталій Кім виразив слова подяки особовому складу Миколаївського обласного гарнізону оперативно-рятувальної служби та зазначив, що колектив гідно виконує завдання в таких надскладних умовах.

Пишаємося нашими відважними колегами! Разом переможемо!

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ДСНС України у Миколаївській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН