Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Небайдужі українці допомагають тваринам біосферного заповідника «Асканія-Нова»

Небайдужі українці допомагають тваринам біосферного заповідника «Асканія-Нова», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Біосферного заповідника “Асканія-Нова” імені Ф. Е. Фальц-Фейна.

Дорогі друзі! Колектив Біосферного заповідника “Асканія-Нова” висловлює безмежну вдячність усім причетним до збору коштів на термінову допомогу заповіднику та усім небайдужим, хто переймається долею нашої установи.

З перших годин вторгнення російських військ Асканія-Нова опинилась у зоні тимчасової окупації. Ми змушені працювати в автономному режимі та самотужки утримувати колекції, що створювались і зберігались поколіннями. Вашими спільними зусиллями було вирішено гостру проблему із забезпечення тварин зоопарку необхідними кормами.

Разом з тим, до сьогодні продовжують надходити запити і звернення про бажання й готовність подальшої підтримки процесів життєзабезпечення заповідника. Наразі єдиним реальним механізмом допомоги (до відновлення транспортної логістики) лишається переказ коштів на карту Приват за наданими нижче реквізитами:

Мамонтова Валентина Володимирівна 4149499141710200

А також перекази в іноземній валюті на рахунок Української природоохоронної групи UNCG за посиланням https://uncg.org.ua/nashi-rakhunky-dlia-blahodijnykh-vneskiv-u-inozemnij-valiuti-our-accounts-for-charitable-contributions-in-euro-usd/ з приміткою “Допомога для заповідника “Асканія-Нова”.

З сердечною подякою і надією на зустріч з усіма Вами у НАШІЙ Асканії-Нова у мирний час! Бережіть себе, тримайтесь! Все буде Україна!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН