Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Наповнити полиці продуктами: Миколаївські виробники зможуть домовитися з магазинами про прямі поставки через новий сайт ProdUkraine

Забезпечення продовольчої безпеки держави в умовах війни потребує тісної взаємодії та координації всіх залучених сторін: влади, бізнесу, міжнародних організацій та інших учасників. З цією метою в Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки для забезпечення харчовими продуктами та товарами першої необхідності мешканців громад. 

Частиною Платформи є відкритий ресурс ProdUkraine.org для співпраці торговельних мереж і постачальників у різних регіонах України. 

Тут виробники й постачальники можуть розмістити пропозицію своїх товарів або відгукнутися на існуючу та домовитися про укладання договору. Оголошення можна розмістити про будь-які товари широкого вжитку. У першу чергу зараз важливі продукти соціальної групи та промислові товари першої необхідності.

Це і продукти харчування (яйця, молочні продукти, м’ясо, риба), напої, дитячі товари, товари для дому та господарські товари.

До платформи вже долучились понад 1000 торгових точок і десятки виробників харчової продукції. З кожним днем функціональне наповнення платформи зростає та з’являються нові можливості для учасників.

Ініціатори платформи зацікавлені у реєстрації на сайті якомога більшої кількості як локальних виробників та постачальників, так і рітейлерів. Адже ми всі об’єднані місією нагодувати країну разом.

Слава Україні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН