Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мирний мітинг у Херсоні продовжився після кровопролиття

Мирний мітинг у Херсоні продовжився після кровопролиття, – про це повідомив професор, громадський діяч Іван Мойсієнко на своїй сторінці в Фейсбук.

Херсон. Протест. Кров.

Окупанти жорстко атакували мирний мітинг в Херсоні.

В Херсоні вчора відбувався стандартний абсолютно мирний мітинг. Ще до мітингу, на постаменті героїв Небесної сотні окупантами був зроблений провокативний надпис (ЗСУ убийцы детей Донбасса). Невелика група протестуючих пішла стирати та замальовувати цей надпис. Через якийсь час до них стала рухатися велика група орків.

Основна група протестуючих пішла через дорогу до монументу, щоб захистити групу протестуючих біля монументу. І в цей час орки атакували і тих і інших, а також навіть мирних громадян, які не брали участь в мітингу біля колишнього ЦУМу. Напад відбувся без жодного попередження чи звернення зі сторони окупантів. Орки атакували за допомогою світлошумових та сльозогінних гранат, пострілів зі стрілецької зброї (сподіваюсь в повітря), а також жорстоко били протестуючих в тому числі чоботями в обличчя.

У результаті кількох мітингувальників забрала швидка допомога. На асфальті залишилися калюжі крові. Протустуючі повернулися на площу, надали допомогу постраждалим, викликали швидку і навіть продовжили мітинг.

Думаю, що причиною цієї абсолютно неспровокованої атаки на мирних громадян була помста за зупинку протестуючими колони вантажівок окупантів. Кадри, як протестуючі в Херсоні змусили колону військової техніки орків здавати назад, облетіли весь світ.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН