Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нововоронцовській громаді підприємці продають продукти по собівартості

У Нововоронцовській громаді підприємці продають продукти по собівартості, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Новини Нововоронцовщини».

«Нововоронцовщина. 23-й день.

Шановна громадо. Спочатку хочу донести інформацію абонентам інтернет провайдера “Простонет”. Вчора не вдалося полагодити лінію через небезпеку вибуху снарядів, які під час обстрілу не вибухнули. Тому роботи по відновленню будуть проведені лише після їх знешкодження.

І, вважаю, що на сьогодні найголовніше, від себе і від Вас всіх хочу відзначити і подякувати тим підприємцям, які незважаючи на тяжкий стан, не зачинили свої магазини, завдяки яким можна купити продукти харчування, хліб, воду.

Які в цей тяжкий період націнку роблять лише на вартість доставки, або взагалі продають по собівартості. Також працівники яких здійснюють перевезення продуктів харчування на окуповані території. На даний час таких мало, але вони є. Вони справжні. Вони є в кожному населеному пункті. Ви всі їх знаєте.

Ви всі бачите тих продавців і робітників, які залишилися і які щоденно обслуговують населення. Вони нас всіх не залишили один на один з гуманітарною проблемою. Вони дійсно є нашою гордістю, гордістю громади.

Також хочу ще раз наголосити. Будьте розумними, не піддавайтеся паніці. Допомагайте один одному. Вірте в майбутнє».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН