Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Станіславська громада забезпечена продуктами харчування на належному рівні

Станіславська громада забезпечена продуктами харчування на належному рівні, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на допис сільського голови Станіславської громади Івана Самойленка у соцмережі. У повідомленні йдеться про наступне:

«Вчорашній день пройшов тихим і спокійним по всій нашій громаді.

Практично вибухів чутно не було.

Щодо скарг по роботі магазинів та рівня цін мною особисто перевірено 6 магазинів щодо наявності першочергових продуктів харчування (хліб, борошно, олія, крупи, цукор, ковбасні вироби) та розрахунок картками сьогодні проводився.

Ціни між магазинами: порівняно є незначна різниця, яка не перевищує 30% від закупівельних цін. Картками можна розраховуватися до 200 гривень реально, зважаючи на те, що готівка потрібна підприємцю для закупки нового свіжого товару.

Цигарки в магазинах є в різному асортименті з помірними цінами, але дешевше не курити.

Враховуючи складність по всій території України, територія нашої громади забезпечена продуктами на належному рівні. У нас є електроенергія, вода, газ, мир та спокій.

Вирішено питання з директором Укрпошти про видачу пенсії готівкою. Розпочали виплату за 5-6 число, з неділі пенсійні виплати пройдуть всі.

Бувайте здорові та якщо хочете мати правдиву достовірну інформацію, читайте мою сторінку».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН