Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Небайдужі люди організували доставку фермерського молока із Білозерки у Комишани (фото)

Незважаючи на складні часи, люди продовжують шукати можливості допомагати один одному та підтримувати тих, хто цього потребує. Так, небайдужі жінки разом зі своїми чоловіками організували доставку фермерського молока із Білозерки у Комишани, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Херсонської міської ради.

«Якщо комусь здається, що йому чогось не додали,

подивіться на цих жінок. Ці пані разом зі своїми чоловіками організували доставку фермерського молока із Білозерки у Комишани – під обстрілами, незважаючи на завалену дорогу, руками переносили ємності через завали з автомобіля у Білозерці в автомобіль у Комишанах.

Потім разом з квартальними й волонтерами (а це такі ж звичайні мешканки селища), розливали безкоштовно надане фермерами молоко у менші ємності й роздавали родинам з дітьми, самотнім літнім людям, людям з інвалідністю. Перевозили ж власним коштом, тобто купували пальне за свої гроші. Зараз ферма безкоштовно молоко не надає, адже має купувати корм для корів, сплачувати за електроенергію, людям за роботу. А молоко у Комишани продовжує поступати – силами тих самих людей.

Якщо біля вашого будинку не продають молоко – не потрібно запитувати у міської влади, чому вона не організувала доставку, організуйте її самі. В країні війна, час позбуватися очікувань, що хтось має про вас подбати. Міська влада робить більше, ніж може з огляду на обставини. Шукайте й ви можливість згуртуватися декількома ОСББ, кварталами, групами людей й цінуйте те, що у нас є навіть такі недосконалі й незручні, але можливості».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН