Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївський зоопарк потребує допомоги: купуйте квитки онлайн (фото)

Тварини у Миколаївському зоопарку потребують допомоги, тому іноземні партнери передали корми та ветеринарні препарати. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук директор Миколаївського зоопарку Володимир Топчий.

«Миколаївський зоопарк отримав велику гуманітарну допомогу від зоопарків Європи. Ми вдячні Празькому зоопарку, Варшавському зоопарку, Берлінському зоопарку, фонду Panda, Чесько-словацькій асоціації зоопарків, координатору Уляні з Лодзинського зоопарку.

І звичайно нашим колегам, які організували доставку – Олександру Метелиці (Львів), Ігорю Бєлякову – директору Одеського зоопарку, людям, які забезпечували перевезення – Олександру Мосіну та водію Олександру Гомовичу, який доставив все це з Одеси до Миколаївського зоопарку. Загальний вантаж склав понад тонну. Це сухі корми для різних груп тварин і ветеринарні препарати, подаровані Таллінським зоопарком. Дякую керівництву Талліннського зоопарку та ветеринару Талліннського зоопарку Олексію Семенову. І це лише перше навантаження. Наша вдячність цим людям безмірна, і, звичайно, глибокий уклін нашим бійцям, які стримують натиск орків.

СЛАВА УКРАЇНІ!».

Активістка з Миколаєва Наталя Значенко у соцмережі закликали людей допомогти тваринам та купити квиток до зоопарку. Таким чином можна врятувати звірят:

«Дорогі друзі, прошу допомоги. У моєму рідному місті Миколаєві є великий, красивий, відомий на всю Україну та за її межами зоопарк. Але зараз важкі часи не лише для людей, а й для тварин. Не забуваймо про них. Звісно, ​​відвідувачів зараз немає, у місті йдуть бойові дії. Фінансування також немає, і є величезні ризики, що тварини просто помруть з голоду. Не залишайтеся байдужими, купуйте квитки онлайн на будь-яку дату в будь-якій кількості. Для вас це чашка кави, для них це останній шанс.

Просто перейдіть за посиланням і зробіть це. Перепост

https://widget.kontramarka.ua/uk/widget353site12031/widget/index».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН