Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Села Нововоронцовщини залишилися без електроенергії: пошкодження ліній суттєві

Села Нововоронцовщини залишилися без електроенергії, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Новини Нововоронцовщини».

«Нововоронцовщина.

Шановна громадо. Перш за все, надаю скрін листа сусідньої громади щодо поселення людей з Любимівки та Хрещенівки.

Крім того, хочу від імені всіх Вас подякувати мужності  працівників РЕЗ і ЕМ за те, що незважаючи на небезпеку, було частково полагоджено лінії електропередач до населених пунктів берегової лінії.

 

За інформацією працівників “ресу” залишається проблемним підключення е/е до сіл Хрещенівка, Любимівка, Миролюбівка, Трудолюбівка. Пошкодження ліній в цьому напрямку суттєві і ремонтні роботи потребують майже 2 дні з залученням техніки і персоналу не лише місцевих фахівців. Ліквідацію пошкодження буде відновлено лише після припинення бойових дій на цій території.

 

Також хочу наголосити на ще одному моменті. На даний час дуже легко людину зробити зрадником країни, просто пустивши фейкову інформацію. Не робіть цього. Перед тим, як поширювати інформацію, ретельно її перевіряйте, доказом не може бути слова «мені сказала кума, а вона все знає». Лише перевірені дані, а не чутки. Сьогодні спостерігається навіть така «війна».

Тому будьте розсудливими.

Вірте в себе, вірте в правду. Перемога буде за нами», – написав Дмитро Бурлай у групі “Новини Нововоронцовщини

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН