Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських дітей запрошують на онлайн-зустрічі з полярниками зі станції «Академік Вернадський», – Національний антарктичний науковий центр

Зараз жителі України переживають надскладні часи. Діти змушені побачити на власні очі жахи війни. Тож так важливо підтримати їх та дати змогу відволіктися. З цією метою полярники зі станції «Академік Вернадський» проведуть для дітлахів ряд відкритих онлайн зустрічей та розкажуть про життя та роботу на крижаному континенті, а за можливості навіть покажуть своїх головних сусідів – пінгвінів, – про це повідомив Національний антарктичний науковий центр.

«Зустрічі відбуватимуться з вівторка, 15 березня, до суботи, 19 березня, з 14:00 до 15:00 за київським часом. Долучитися може будь-яка дитина або група дітей разом з батьками чи вчителями. Щоб отримати посилання на ZOOM-конференцію, потрібно заповнити коротку форму тут: https://forms.gle/LhEWKaEudYqjw68z7, обравши зручний день підключення та залишивши електронну пошту.Посилання на ZOOM будуть розсилатися за кілька годин до початку на вказані в формі адреси. Чекаємо на зустріч! Переможемо!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН