Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під час проукраїнського мітингу у Херсоні трубач виконав гімн (фото)

Під час проукраїнського мітингу у Херсоні трубач виконав гімн, – про це повідомив професор, громадський діяч Іван Мойсієнко на своїй сторінці в Фейсбук.

«Херсон. 15.03.2022 р. Як завжди протестний мітинг стартував о 12.00. Протест відбувався на тлі постійних голосних вибухів за містом. Зрозуміло було, що то наші обстрілюють орків в околиці Херсона, тож вибухи не лякали, а навпаки, бадьорили. Дуже порадувала поява трубача, який вживу виконав гімн. Музика звучала настільки дзвінко та чисто, що довелося виконувати гімн на біс. Креативні протестувальники спорудили гроб із зображенням путлера, тож провели імпровізовані похорони цього виродка.

Порадували бігборди в центральній частині окупованого міста, по дорозі з мітингу, особливо, присвячений спецпідрозділу Азов. Також сьогодні задумався, яким має бути парад нашої перемоги? Я думаю, що напевно там мають бути крім ЗСУ та інших силових структур колони різношерсто одягнутої тероборони; колони фермерських тракторів, які тягнуть ворожу техніку; роми з вкраденими танками; безхатьки, які несуть пляшки для виготовлення коктелів молотова; жінки з Білозерки, які морально знищили бтгр окупантів і навіть гопники з Оболоні, які віджали бтр у окупантів тощо. Нібито й не дуже гарно, принаймні не звично, але ж як без них?

Разом переможемо!

Слава Україні!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН