Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові планують провести у вівторок обшуки в оселях жителів Чулаківської громади

У Чулаківській громаді плануються у вівторок, 15 березня, обшуки в оселях людей, голова громади до ранку  знаходитиметься у будівлі сільської ради під наглядом російських військових, а село в облозі – повідомляє інформаційне видання “Український південь” з посиланням на відеозвернення голови громади Олександра Мусієнка.

 

Олександр Мусієнко, голова Чулаківської громади, звернувся до односельчан щодо ситуації з обшуками, які завтра до обіду проходитимуть в оселях жителів військовими РФ. Він звернувся з наступними слова:

“Село взяте в кільце. Я до вас звертався, що все буде добре, цивільні ніхто не постраждає і ніякої наруги над простими людьми не буде. Що відбувається? Як мені пояснили в краю села були обнаружені три диверсанта, які відкрили вогонь, і зараз відбувається спеціальна операція , щоб знайти цих людей. Це означає , що буде завтра спілкування з місцевими жителями, а також перевірка госпспоруд. Звертаюсь до власників мисливської зброї, ні в якому разі не братися і не чинити ніякого опору.

Місцевим жителям гарантують керівники цієї спецоперації, які зараз знаходяться в будівлі Чулаківської сільської ради, що місцевому населенню нічого не загрожує, не буде завдано жодної шкоди , не будуть бити чи стріляти .

Ніяких провокацій. Я до вас вкотре звертаюсь, ми з вами звичайні, мирні, місцеві , сільські, жителі. Подумайте про наших дітей та батьків. Ніяких провокацій. 

Ця спецоперація буде проходити до середини вівторка. Якщо буде все спокійно, військові обіцяють вийти і залишити село Чулаківка.

Тому я залишаюся на робочому місці, я не можу сказати , що я не арештований, але я знаходжусь тут з військовими, бо мене взяли як представника влади для того, щоб не було ніяких провокацій, ніяких незрозумілих дій.

Тому спокійно, ніякий дій, ніякого супротиву, бо ми- мирні люди. Все буде добре. За мною – прапор України! Ми – українці! Прошу у всіх витримки і терпіння.“, – сказав під час прямого ефіру Олександр Мусієнко, голова Чулаківської громади.

 

Нагадаємо, що біля  ринку гуртового Журавель  (Херсонщина)  російські військові встановили цими днями блокпост.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН