Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Біля селища Високопілля на Херсонщині йдуть кровопролитні бої

Високопільська громада знаходиться на півночі Херсонщини, межує з Дніпропетровською областю, де Збройні Сили України б’ють ворога.  Вже декілька днів там тривають кровопролитні бої. Тож  голова Високопільської громади опублікувала наступне звернення:

«ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ!

Шановні громадяни Високопiльської громади! Нiч на 12 березня видалася тривожною та неспокiйною. Вiйська ЗСУ героїчно стримують наступ ворога  цiною власного життя та здоров’я. Наша громада в оточеннI бойових дiй. Тому доставка продуктiв зведена до мiнiмуму. Забезпечення водою плануэться, iз деякою затримкою в зв’язку з погоднiми умовами та необхiднiстю полагодити технiку.

Заклади охорони здоров’я обслуговують вкрай важкі випадки захворювання. Звертаюся до громади з проханням не викликати швидку, якщо хвороба не має загрози для життя. Виклики будуть обслуговуватися лише в екстренних випадках. Бережiть життя медичних працiвникiв.

Наполягаю на дотриманні законодавчих норм у воєнний час. Кожного, хто буде розпалювати вороже ставлення до украiнської державностi в iнформацiйних мережах, чи в розмовах з оточенням чекатиме вiдповiдальнiсть. Розголошення таэмниць та сприяння  ворогові  дiями, здача вiдповiдної iнформацiї каратиметься законом.  Кожен з нас має подбати про те, чим може бути корисним для своєї краiни в цей визначальний час.

Цiную всiх, хто став на захист України на фронтах та в тилу. Ми сильнi духом, всiм серцем любимо свою країну, а тому Перемога буде за нами. Бо з нами Бог, бо з нами Правда.

СЛАВА УКРАIНI! ГЕРОЯМ СЛАВА!».

На даний час відомо про людські втрати у громаді, а також пошкоджені комунальні мережі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН