Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У закладах профтехосвіти Одеської області готують їжу для захисників та захисниць міста (фото)

У закладах профтехосвіти Одеської області готують їжу для захисників та захисниць міста, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Лончака Олександра Анатолійовича, директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

«17 болючих днів… А ми з України! І правда за нами!

У понеділок – дистанційка. Думки в соцмережах різняться, але право на освіту в дітей ніхто не зможе відібрати, навіть війна.

Наші господині-освітяночки вже наліпили тонну вареничків, напекли гори пиріжечків, наварили борщу, ароматного, зі сметаною. Пахне аж через телефон! Все для наших захисників і захисниць. Єдиним фронтом! Дякую колективам закладів освіти територіальних громад, закладів обласного підпорядкування за те, що долучилися до корисних справ. І нашим профтехам! У вас золоті ручки! Знаю, у мирний час розхапають ваших кухарів найкрутіші ресторани. Вони профі! Справжні! І все це з любов’ю до України. Коли нема своїх і чужих. Коли всі максимально рідні. Коли мільйони рук методично викладають шлях до перемоги кожен на своєму місці. І ця любов дає сили. І мені, і вам, шановні колеги, і вам, дорогі діти! Тримаймося!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН