Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Папа Римський до Росії: припиніть цю різню в Україні

Папа Франциск закликав припинити вбивство невинних в Україні і гарантувати дієві та безпечні гуманітарні коридори, особливо з Маріуполя, повідомляє радіо Ватикану.

“Браття і сестри, ми щойно помолилися до Діви Марії. Цього тижня місто, яке носить Її ім’я – Маріуполь – стало містом-мучеником лютої війни, яка спустошує Україну. Перед варварством вбивства дітей, невинного та беззбройного цивільного населення, не існує стратегічних причин, якими це можна обґрунтувати: єдине, що потрібно – це припинити неприйнятну збройну агресію, перше ніж вона перетворить міста в цвинтарі”, – сказав Папа Франциск після проказування молитви “Ангел Господній” 13 березня 2022 року на річницю свого обрання.

Промовляючи до прочан, між якими не бракувало українських прапорів, він сказав: “З болем у серці приєдную мій голос до голосу простих людей, що благають про кінець війни. Нехай же в ім’я Боже буде почутим крик страждаючих, і припиняться бомбардування та атаки! Нехай по-справжньому та рішуче зусилля зосередяться на переговорах, а гуманітарні коридори будуть дієвими та безпечними. У Боже ім’я, прошу вас: припиніть цю різню!”.

Він закликав приймати біженців від війни.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН