Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Найбільша дистанційна школа України відкрила безкоштовну навчальну платформу

«Оптіма» – перша і найбільша дистанційна школа України. Працює з 2015 року і вже випустила 3 000 випускників. До 24 лютого 2022 року у ній навчалося понад 9 000 українських дітей з усього світу.

Зараз, зважаючи на ситуацію в країні, школа відкрила свою навчальну платформу для всіх українських дітей безкоштовно. Про це йдеться у повідомленні пресслужби:

«Після нападу російських військ на нашу країну, ми продовжуємо працювати, щоб наші учні мали безперешкодний доступ до знань і продовжували навчатися.

Понад те, ми відкрили свою навчальну платформу для всіх українських дітей безкоштовно. Для цього не потрібно жодних документів, тільки доступ до інтернету. Відповідне рішення викладено на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України https://mon.gov.ua/ua/news/bezplatne-navchannya-u-shkoli-optima-1-11-klasi. Зараз ми вже прийняли 42 000 дітей безкоштовно і кожного дня додається 4 000-6 000 нових учнів.

Наш моральний обов’язок як української школи в тому, щоб забезпечити вільний доступ до освіти всім дітям, які зараз перебувають у скруті, знаходяться у бомбосховищах, змушені покинути батьківщину і виїхати в евакуацію.

Ми просимо вас допомогти розповсюдити цю інформацію, щоб її могла побачити якомога більша кількість наших громадян. Будь ласка, розмістіть на своїй сторінці посилання на наш безкоштовний навчальний пакет з сайту Міністерства освіти і науки України: https://mon.gov.ua/ua/news/bezplatne-navchannya-u-shkoli-optima-1-11-klasi.

Це буде потужною допомогою всім українським родинам!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН