Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Більше тижня Херсон між небом і землею, – Тетяна Висоцька

На своїй сторінці у Фейсбук відома тележурналістка з Херсонщини Тетяна Висоцька висловила слова підтримки рідному місту.

«Ці дівчата старанно підправляють на собі прапор. Плачуть і втішають одна одну. Вони протестують під пісню «Ой, у лузі червона калина похилилася».

Більше того, вони стоять навіть не у натовпі під кінотеатром із символічною назвою «Україна». Вони у самому серці площі Свободи. А значить – ще ближче до рашистів із автоматами, які оточили ОДА. Це Херсон і херсонки, дєткі. І це площа, біля якої я зростала.

Вже більше тижня Херсон між небом і землею. І не в окупації, і не вільний. Але по вулицях і у дворах – рашисти, які завозять з Криму бувалих пропагандистів. Поки авіація смертельно нищить Маріуполь, в Херсоні вони хочуть протягти референдум із хнр – ну, ви знаєте.

Але чого ніхто з нас не знає, так це що буде далі. Коли наші вояки впораються під Миколаєвом і прийдуть захищати херсонців. Як зупинять ворожі колони, які все сунуть через Антонівський міст, де неподалік живуть мої батьки. Чи не впаде дах у рашистів після мітингу і тоді – «раз не захотіли по-хорошому».

Ці всі люди усвідомлюють свій ризик, і він також смертельний. Депутати Херсонської облради теж його усвідомлюють – і попри це одноголосно і ще раз для тих, хто у танку, ухвалили: Херсон – це Україна. Це теж – боротьба.

А я принагідно хочу нагадати – катерина ІІ недарма тут побачила свій херовий сон. Це все, що вам треба знати про долю хнр. Ідіть на багаті потьомкинські села, товаріщі, вас там чекають.

Слава Україні та Херсону!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН