Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускник херсонського вишу загинув на передовій

Випускник херсонського вишу загинув у перші дні війни, даючи відсіч російським військовим, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку заступниці декана факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету з організаційно-виховної роботи та працевлаштування Тетяни Швець.

«Шановні колеги, сумна звістка для нашого колективу: в перші дні початку війни загинув випускник спеціальності Історія факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету 2014 року Патуляк Віктор Іванович, який в складі прикордонного загону першими давали відсіч окупантам. На жаль, невідомою точно залишається дата загибелі, бо поховані хлопці на кладовищі с. Брилівка декілька днів тому.

Віктор назавжди залишиться в нашій пам’яті простим сільським хлопцем, чуйним, відповідальним, справжнім другом, спокійним та врівноваженим хлопцем!!!

В студентські роки Віктор вивчав історію, а у віці 30 років своєю героїчною загибеллю за рідну землю Вітя вписав сторінку в новітню героїчну історію незалежної України!!!

Вічна пам’ять героям!!!

Ніколи не забудемо їхній подвиг!!! Ніколи не простимо їхню загибель окупантам!!!

Співчуття батькам та рідним Віктора!!!

Царствіє небесне та вічний спокій ГЕРОЯМ!!!».

Редакція «Українського Півдня» висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН