Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україні працюють гуманітарні кордони для евакуації населення

Про це розповіла уповноважена ВРУ з прав людини Людмила Денісова:

1. З міста Маріуполь Донецької області у напрямку міста Запоріжжя (Маріуполь, Портівське, Мангуш, в обхід Микільське, Республіка, Розівка, Більмак, Пологи, Оріхів, Запоріжжя) – з обов’язковим розмінуванням по всьому маршруту. З міста Запоріжжя вийде колона з гуманітарним вантажем та порожніми автобусами для міста Маріуполь.

2. З міста Пологи Запорізької області у напрямку міста Запоріжжя (Пологи – Токмак – Василівка – Кам’янське – Запоріжжя). З міста Запоріжжя вийде колона з гуманітарним вантажем та порожніми автобусами для евакуації людей із міста Пологи.
3. З міста Волноваха Донецької області у напрямку міста Покровськ (Волноваха-Валер’янівка-Новоандріївка-Кирилівка-Вугледар-Покровськ)
4. З міста Енергодар (з можливістю приєднатися на виїзді з міста мешканців Кам’янко-Дніпровської та Великобілозерської громад) до Запоріжжя (Енергодар – Дніпрорудне-Василівка-Запоріжжя)
5. З міста Ізюм Харківської області до міста Лозова Харківської області (Ізюм-Мала Камишеваха – Барвінкове – Близнюки – Лозова). Автобуси для евакуації людей заїдуть із міста Лозова. Також планується доставка гуманітарного вантажу.
6. З міста Буча Київської області до міста Києва (Буча – Ворзель – Михайлівка – Рубежівка – Шпитки – Білгородка – Київ). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Київ.
7. З міста Гостомель Київської області до міста Києва (Гостомель – Буча – Михайлівка-Рубежівка – Шпитки – Петрушки – Білгородка – Київ). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Київ.
8. Із селища Козаровичі (тренінговий центр) Київської області до міста Києва (Козаровичі – Лютіж – Старі Петрівці – Нові Петрівці-Вишгород-Київ). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Київ.
9. З міста Микуличин Київської області до міста Києва (Мікуличин – Немішаєво – Ворзель – Михайлівка-Рубежівка – Мрія – Петрушки – Білгородка – Київ). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Київ.
10. З міста Андріївка Київської області до міста Житомира (Андріївка – Липівка – Макарів – Небілиця – Ставище – Кочеров – Коростишів – Глибочиця – Житомир). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Київ.
11. З міста Макарів Київської області до міста Житомира (Макарів – Небілиця – Ставище – Кочеров – Коростишів – Глибочиця – Житомир). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Київ.

12. З міста Бородянка Київської області до міста Житомира (Бородянка-Пісковка-Малин-Радомишль-Житомир). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Київ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН