Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні почали відновлювати вікна у пошкоджених під час обстрілів багатоповерхівках

Про це розповіли у міській раді:

Робоча група обстежувала стан багатоповерхівок у Таврійському мікрорайоні, які постраждали від обстрілів, зокрема вікна й покрівлі. За результатами обстежень склали дефектні акти, компанія-виробник вікон «Основа» взялася до роботи.

Відтак, пошкоджені 68 вікон у будинку по просп. Адмірала Сенявіна, 152 корп.4 п. 1,2,3. Аварійно відновлювальні роботи проводитимуться у 14 квартирах.
По просп. Адмірала Сенявіна, 152б пошкоджені 72 вікна. Аварійно відновлювальні роботи проводитимуться у 2 квартирах.
460 вікон пошкоджені у будинку по вул. Тарле, 2, зруйнована покрівля на площі 25м2, балкони у 2 та 3 під’їздах, покрівля над шахтою ліфта. Аварійно відновлювальні роботи проводитимуться у 38 квартирах.
У будинку по вул. Тарле, 4, корп 1.п. 4,5 пошкоджені 402 вікна, покрівля. Зруйнована квартира на 9 поверсі. Аварійно відновлювальні роботи проводитимуться у 19 квартир 5 під’їзду та у 18 квартирах 4 під’їзду.

Нагадаємо: учора в міськраді провели нараду з головами райрад та керівництвом департаменту міського господарства за участі представників компанії з виробництва вікон. Наразі проводяться обстеження стану вікон у будинках: вибиті шибки замінюватимуться склопакетами, де «винесені» повністю вікна – встановлюватимуться нові. Працювати почнуть з Таврійського м-ну за адресами Тарле, 2, 4, 49 ХГД. Координуватиме спільні дії директор інспекції житлово-комунального господарства Олександр Черніков. Наступним буде Корабельний район, й далі Дніпровський. Роботи починаються з локацій, до яких можна безперешкодно потрапити.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН