Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині спостерігаються спроби рейдерського захоплення агропідприємств, – Хлань

Зараз час весняно-польових робіт. Зважаючи, що на Херсонщині велуться активні воєнні дії та увійшли російські війська, стоїть вже і питання рейдерства аграрного бізнесу. Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, який зараз воює, водночас є і власником бізнесу на Херсонщині, розповів про спроби рейдерства аграрного виробництва:

«Всім українського ранку.

Сьгодні зранку почав осмислювати історію свого аграрного бізнесу з позиції рядового:

Активно розвивати свій аграрний бізнес розпочав з 2010 року, але вже в 2012 коли почав заявляти про свої опозиційні до Партії регіонів погляди політичні амбіції, відчув першу атаку на свій бізнес. Після виборів 2012 р до ВР України, де програв з невеликим відривом від кандидата ПР, влада почала працювати на моє знищення як бізнесмена, щоб прибрати потенційного конкурента. В результаті в 2013 році мене позбавили власності сучасного елеваторного комплексу на 93т тон, який я побудував з 2008-2010 р. Але сільське господарство залишилося, яке і продовжив розвивати в Каховському районі Херсонської області. В 2014 році був обраний депутатом ВР, тому передав управління бізнесом іншим людям, які продовжили розвиток бізнесу. В 2019 році до Влади в України прийшов Зеленський разом з моно більшістю і попри всіх обіцянок інвестиційних нянь, такого не сталось.

Хоча ні, можливо інвестиційні няні це «моно сброд» і прокуратура їм в допомогу. Більшість «Слуг» жила в парадигмі сприйняття карикатур і їх сприйняття влади як вседозволеності призвела до того, що обраний депутат від «Слуг Народа» Іванов Володимир Ілліч по округу який я раніше представляв, заявив що тепер він Влада, а таких як я опозиціонерів треба знищувати і половину свого бізнесу я повинен переписати на нього( В найкращих традиціях Партіі Регіонів. Але досвід таких наїздів я вже мав, тому відправив його туди куди зараз відправляють руський корабель) відтоді почалася прокурорська травля і ми перейшли в суди!

Тепер прийшли москалі, вони вважають, що окупували Херсонщину і прийшли з тим, що підприємство тепер їх і якщо щось зникне, то всіх розстріляють.

До чого тут нотатки рядового, спитаєте Ви. До того, що я не розповів би це як би не стан рядового, якому все пофіг.

Бережіть себе, все буде Україна!

Разом до Перемоги!!!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН