Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Корабельному районі Херсона організовано надають допомогу всім нужденним

«З першого дня воєнного стану у Корабельному районі Херсона організована система допомоги біженцям, багатодітним сім’ям, особам з інвалідністю, лежачим хворим, одиноким особам похилого віку (які обмежені в русі), одиноким матерям в критичних умовах та іншим вразливим категоріям населення.

Станом на 08:00 ранку 10 березня було роздано:

450 «Мінімальних продуктових наборів Життя» (певний набір продуктів, які складається  відповідно до існуючих запасів), також 18 000 шт яєць та 2 220 тушок курей.

Крім того, щоденно роздається від 100 до 130 буханок хліба.

Фахівці районної ради опрацьовують всі заявки, які надходять через міський КолЦентр, а також через через голів 190 ОСББ та 38 квартальних комітетів.

За результатами звернень, разом із волонтерами нашого району, щоденно організована доставка допомоги по мікрорайонах: Корабел, Шуменський, Старий Центр, Забалка, Комишанський старостинський округ.

Дуже важливо пам’ятати, що опрацьовується кожна заявка, але це займає певний час.

Також просимо врахувати те, що кількість людей, які терміново потребують допомоги дуже велика і тому просимо допомогти тим, хто потребує «Мінімальний продуктовий набір Життя» отримати його. Для цього просимо всіх херсонців взяти шефство над вашими сусідами, які опинилися в скрутному становищі!

Окремо наголошуємо, якщо ви погано почуваєтеся – звертайтесь до сімейного лікаря. Сьогодні в місті всі лікарні координуються, щоб медикаменти отримали ті, хто має критичну потребу.

Шановні мешканці Корабельного району!

Якщо ви відноситеся до вразливих категорії населення (багатодітні сім’ї, особи з інвалідністю, лежачі хворі, одинокі особи похилого віку, які обмежені в русі, одинокі матері в критичних умовах) та не мажете коштів, щоб придбати продукти, телефонуйте за номерами телефонів гарячої лінії міської ради:

0991314141,

0663371662,

0665063682,

0934859321

Графік роботи з 9 до 18.

Дуже просимо звертатися лише тих, хто дійсно немає продуктів та коштів, щоб їх придбати.

Просимо всіх інших забезпечувати себе необхідним самостійно – щоденно в місті працюють магазина та аптеки.

Адреси працюючих аптек та місць продажу хлібу відслідковуйте на офіційному сайті Херсонської міської ради», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Виконавчого комітету Корабельної районної ради у місті Херсон.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН