Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські ДРГ можуть проникати в Київ під виглядом біженців, – Генштаб

Українські військові стримують наступальну операцію збройних сил РФ на всіх напрямках, йдеться у заяві генштабу.

На Поліському росіяни продовжують утримувати населені пункти Поліське, Кухарі, Бородянка, Андріївка, Мотижин, Гореничі, Буча та Демидів.

Росія намагається відновити боєздатність підрозділів, що понесли значні втрати, здійснює перегрупування та не відмовляється від задуму блокування Києва із заходу та південного заходу.

Генштаб не виключає підготовку та проникнення диверсійно-розвідувальних груп противника в Київ під виглядом евакуйованих жителів окупованих населених пунктів.

Сили оборони України відбили спробу форсування противником річки Ірпінь в районі населеного пункту Мощун, противника відкинуто, населений пункт звільнено.

На Миколаївському напрямку ворог намагається закріпитись по населених пунктах Лупарево, Правдино, Благодатне, Новогригорівка, Калинівка, Киселівка, Першотравневе, Олександрівка, Бургунка, Берислав, Таврійськ.

На Кримському напрямку зафіксували посилення угруповання противника батальйонною тактичною групою зі складу 336-ї окремої бригади морської піхоти Балтійського флоту збройних сил РФ.

На всіх напрямках противника зупинили сили оборони України, Росія успіху не має, намагається втримати зайняті рубежі та позиції.

З метою введення в оману підрозділів Сил оборони України росіяни почали позначати себе жовтою стрічкою на рукаві. Проте для ідентифікації приналежності до ЗС РФ жовта стрічка також кріпиться на ногу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН