Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Європейські клуби підтримують херсонський ГК «Дніпрянка», – Соболевський

Європейські клуби підтримують херсонський ГК «Дніпрянка», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку першого заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевського.

«До адміністрації гандбольного клубу «Дніпрянка» поступив дзвінок від гандбольного клубу Бухарест (Румунія) про те що, клуб готовий прийняти у себе для повного забезпечення 5/6 гравців нашої команди до кінця воєнних дій на України.

Також зателефонував президент гандбольного клубу «GAS Anagennisi Artas»(Греція). Клуб з яким майже 9 років тому херсонки  грали в «EHF CUP». Президент грецької команди  запропонував допомогу: вони готові прийняти у себе в місті Арта та  повноцінно забезпечувати (проживання, харчування та тренування) весь склад херсонської  команди «Дніпрянка» до кінця воєнних дій на території України.

Хочу подякувати тренерам та директорам спортивних шкіл за те, що у складний для держави час піклуються про своїх вихованців.

Також вдячний європейській спільноті. Ми відчуваємо вашу підтримку та бажання допомогти мирному населенню у час жахливої агресії окупанта».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН