Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові зруйнували новозбудоване приймальне відділення центральної міської лікарні в місті Ізюм

«Терористи не зважають ні на що людське і продовжують руйнувати лікарні в Україні та обстрілювати медиків.

Знову було зруйновано вщент новозбудоване приймальне відділення центральної міської лікарні в місті Ізюм на Харківщині, нещадно та прицільно! Хто завинив перед терористами, беззахисні хворі?!

Вчора нелюди обстріляли машину медичної допомоги у Сєвєродонецьку під час виконання медиками своїх професійних обов’язків. Усі, хто був у машині отримали контузію та травми.

За 13 днів війни ушкоджень зазнав 61 заклад охорони здоров’я. Це чергове повне порушення усіх існуючих міжнародних гуманітарних правил, вони керуються лише ненавистю. У той час, як наші медики під кулями оперують, приймають пологи коли в них стріляють.

На початку війни, я звертався як лікар до лікарів до медиків російської федерації з проханням засудити війну та вийти на акції протестів у свої країні. Реакції – 0. Наслідки вище.

Сьогодні звертаюсь до всіх медиків світу!

Виходьте у своїх містах 9, 10, 11 березня із закликом закрити небо над Україною або дати нам можливість зробити це самим.

Tedros Adhanom Ghebreyesus Hans Kluge Jr. використайте свій глобальний вплив та авторитет, допоможіть закрити небо над Україною!  Нам треба зупинити цю країну-агресора.

А наші медичні працівники України рятують і будуть рятувати життя попри все, бо вони герої!

Дякую кожному за відвагу та професіоналізм. Перемога за нами!», – повідомляє міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко на своїй сторінці в Фейсбук.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН