Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українські міста не бачили такої нелюдської жорстокості з часів нацистської окупації, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія завела на територію нашої держави абсолютну більшість своїх підготовлених військ.

“Майже вся армія Росії кинута проти нашого народу. Але героїчний спротив українців вже девʼятий день рятує нашу державу від цієї навали. Українські міста не бачили такої нелюдської жорстокості з часів нацистської окупації“, – заявив Зеленський.

“Чернігів, Охтирка, знов Харків, Маріуполь. Цілеспрямовано знищують цивільну інфраструктуру. Знищують людей. Житлові квартали. Тільки за вчорашній день у Чернігові російські бомби вбили 47 людей. Мирних людей. Харків… Просто знищують Харків реактивною артилерією та авіаударами. Росія. Знищує. Харків. Як це сталося? Сьогодні вранці у Житомирі ракета вдарила по будівлі школи. По дітях. Такою стає реальність, коли приходить “братська” Росія”, – заявив Зеленський.

Він каже, що вчора на переговорах у Білорусі вдалося погодити створення гуманітарних коридорів. Там, де люди страждають найбільше.

“Сьогодні ми побачимо, чи працює домовленість”, – заявив президент.

“Наша оборона завдає ворогу максимальних втрат. Майже 9200 вбитих окупантів. На ранок дев’ятого дня війни. Ми б’ємо їх під Миколаєвом. Бʼємо під Харковом. Бʼємо під Києвом. Столиця залишається ключовою мішенню для окупантів. Але вони не зламають нас, не зламають нашу державу”, – додав Зеленський.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН