Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Президент України записав відеозверенння, присвячене сьомому дню війни: головні тези

Президент записав відеозверенння, присвячене сьомому дню війни.

Ось його головні тези:

Тримаємо оборону. “Усі лінії нашої оборони – збережені. На жодному зі стратегічних напрямків у ворога немає успіху. Вони пригнічені. Вони приречені. Київ вистояв цю ніч і черговий ракетно-бомбовий удар. Спрацювала наша протиповітряна оборона. Херсон, Ізюм – усі інші міста, по яким окупанти били з повітря, нічого їм не віддали. Чернігів, Суми, Миколаїв тримають оборону”.

Росія заплатить репарації. “Ми відновимо кожний будинок, кожну вулицю, кожне місто. І говоримо Росії: вчіть слова “репарації” та “контрибуції”. Ви відшкодуєте усе, що зробили проти України. В повному обсязі.

6 тис. для українців. ” Уряд вже підготував програму спеціальної допомоги для всіх українців, які втратили можливість працювати…Кожен найманий працівник, кожен фопівець, кожен наш громадянин, у якого Росія забрали можливість працювати, отримає по шість з половиною тисяч гривень без жодних умов”.

Пенсії будуть. “Спеціально наголошую для українців старшого віку. Попри війну, ми забезпечуємо повну виплату пенсій. Проіндексованих пенсій. Як це і має бути згідно з законом. З першого березня пенсії для українців проіндексовані на 14-ть відсотків. Гроші вже пішли у банки. Усі виплати будуть проведені повністю”.

Добровольці їдуть до України. “Україна щоденно отримує зброю від партнерів. Від справжніх друзів. Щоденно все більше і більше потужної зброї. Україна вже зустрічає іноземних добровольців, які їдуть в нашу державу. Перші з шістнадцяти тисяч. Вони їдуть захищати свободу. Захищати життя”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН