Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:
«У рамках упровадження нових норм харчування у закладах освіти міста проходять заходи з популяризації корисних страв. Працівники дитячих садків діляться лайфхаками подачі страв з нового меню, проводять повчальні бесіди та тематичні заняття у колективах.
Наприклад у Херсонському яслах-садку №11 пройшов тематичний день здорового харчування. Педагоги закладу спілкувалися з малятами на теми «Що таке здорове харчування», «Що потрібно їсти, щоб бути здоровим», грали в дидактичні ігри «Корисне – шкідливе», «Овочі – фрукти».
Дошкільнята збагатили свій досвід щодо корисних та шкідливих продуктів харчування, залюбки куштували смачні різноманітні салати, виготовлені з овочів та фруктів. Діти отримали позитивні враження від спілкування та задоволення від власноруч приготовлених вітамінних страв вінегрету, морквяного соку та фруктового салату.
У Херсонському яслах-садку №21 відбувся семінар-практикум «Кулінарна академія».
До участі залучились педагогічні працівники, помічники вихователів, медична сестра, вихователь-методист, директор та кухарі. Перше засідання «Кулінарної академії» працювало за такими напрямками: естетика сервірування столу, різноманітність страв, презентація блюд дитячого меню «Апетитна тарілочка». Працівниками дитячого садка був проведений майстер-клас “Святкова феєрія” та кулінарний батл «Вітамінний салат».
Схожі публікації:
- На Херсонщині кухарі закладів освіти навчатимуться приготуванню здорової їжі разом з Євгеном Клопотенко (фото)
- У херсонському дитсадку впроваджують нові форми роботи з вихователями
- «Кожен організм унікальний і потребує індивідуального підходу від фахового лікаря», — Ірина Федаш
- На базі медичного центру херсонського вишу організували проведення бустерної вакцинації
- До річниці заснування лікарня імені Тропіних у Херсоні оновлює експонати музею