Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:
«У Херсонському ясла-садку №37 вважають, що здорове харчування – це тема, про яку потрібно говорити змалку. Наряду із вживанням у садочку корисних продуктів з квасолі, зеленого горошку, сочевиці та страв з їх вмістом, у вигляді гарнірів або самостійних страв, таких як: «Фалафель», «Пюре з бобових», «Бобові у сметанному соусі», «Бобові з цибулею» вихованці закладу мають можливість спостерігати за процесом пророщення вітамінізованих культур створюючи зелені мініферми на підвіконнях.
Малята разом з вихователями висаджують квасолю, часник, горох, сочевицю, пшеницю урізноманітнюючи цим знання про здорове харчування, спостерігають за процесом росту і фазами розвитку рослин, проводять дослідницькі експерименти. Також маленькі дослідники мають змогу під час прийому їжі покуштувати деякі пророщені рослини і своїм прикладом вчать батьків вживати корисні рослини вдома, які є джерелом вітамінів взимку».
Схожі публікації:
- У Херсонському дитячому ясла-садку №85 проходить реконструкція басейну та частини приміщень (відео)
- Вихованці дошкільного закладу №85 у Херсоні вивчають українські звичаї і традиції (відео)
- У Херсоні впроваджують нові норми харчування в дитячих садках (фото)
- Херсонський міський голова проінспектував стан шкіл та дитсадків (фото)
- День відкритих дверей відбувся у херсонському виші (відео)