Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На центральному міському стадіоні Білгорода-Дністровського розпочинаються роботи зі встановлення нових бігових доріжок

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Білгород-Дністровської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Вже в понеділок, 6 грудня, підрядна організація розпочне демонтаж деформованого старого покриття та підготовку основи для укладання нового.

Білгород-Дністровський міський голова Віталій Граждан, а також депутат Одеської обласної ради Валентин Скалозуб, разом з секретарем міської ради Олександром Скалозубом та заступником міського голови Андрієм Криштоповим провели на території стадіону виїзну нараду.

В ході наради, в якій також взяли участь тренери та керівництво дитячо-юнацької спортивної школи, обговорювались терміни виконання та етапи робіт, функціонування ДЮСШ на період реконструкції та багато інших питань.

«Роботи з реконструкції бігових доріжок – одна із складових комплексного оновлення центрального стадіону нашого міста. У сукупності з уже проведеними роботами з відновлення футбольного поля, глядацьких трибун та підтрибунних приміщень, реконструкція бігових доріжок – завершальний етап щодо відновлення головної спортивної арени Білгорода-Дністровського» – зазначив міський голова Віталій Граждан».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН