Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші вчать сучасним стратегіям бізнесу

Сучасна стратегія бізнесу – дизайн supply chain – це те, чого навчають в Аграрно-економічному. Інтегрований підхід поєднав виробництво продукції аквакультури, її процесинг і професійну ресторанну подачу.

На першому етапі презентованого ланцюга постачання студенти факультету рибного господарства та природокористування під керівництвом завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури Павла Кутіщева освоїли інноваційну розробку кафедри – вирощування прісноводної креветки Розенберга у спеціалізованій лабораторії Університету.

На другому етапі студенти спеціальності «Харчові технології» удосконалювали майстерність приготування продукції аквакультури. Міксування унікальних маринадів і заправок для досягнення неперевершених смакових властивостей, технологія відварювання і приготування креветки на грилі – важливі навички, отримані в умовах лабораторного заняття.

Створення незабутніх естетичних та гастрономічних вражень клієнтів стало завданням третьої, креативної, ланки supply chain, відповідальними за яку були здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Тематична атмосферна локація, вишукана сервировка із використанням оригінальних аксесуарів – і професійна подача від майбутніх професіоналів індустрії гостинності готова.
Інструменти промоції продукту та презентація його регіональної і смакової унікальності, захоплююча фуд-зйомка підготовлені студентами, які вивчають ефективний менеджмент у сфері «Туризму», на занятті з гастротуризму.

Саме така плідна взаємодія фахівців-учасників ланцюга постачання формує високу додану вартість та лояльність клієнтів, що і продемонстрували студенти Аграрно-економічного.

Херсонський державний аграрно-економічний університет

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН