Сучасна стратегія бізнесу – дизайн supply chain – це те, чого навчають в Аграрно-економічному. Інтегрований підхід поєднав виробництво продукції аквакультури, її процесинг і професійну ресторанну подачу.
На першому етапі презентованого ланцюга постачання студенти факультету рибного господарства та природокористування під керівництвом завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури Павла Кутіщева освоїли інноваційну розробку кафедри – вирощування прісноводної креветки Розенберга у спеціалізованій лабораторії Університету.
На другому етапі студенти спеціальності «Харчові технології» удосконалювали майстерність приготування продукції аквакультури. Міксування унікальних маринадів і заправок для досягнення неперевершених смакових властивостей, технологія відварювання і приготування креветки на грилі – важливі навички, отримані в умовах лабораторного заняття.
Саме така плідна взаємодія фахівців-учасників ланцюга постачання формує високу додану вартість та лояльність клієнтів, що і продемонстрували студенти Аграрно-економічного.
Схожі публікації:
- Херсонський виш започаткував програму компостування відходів
- У Херсоні розпочався онлайн парад тюльпанів (фото)
- Молоді вчені ХДАЕУ провели Всеукраїнську конференцію
- Студентка херсонського вишу перемогла на всеукраїнському конкурсі дослідницьких проєктів
- День відкритих дверей провів херсонський виш у Кропивницькому