Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військовослужбовець, який їхав на велосипеді, загинув у ДТП Херсонщині

Про це повідомляє “Український південь” з посиланням на відділ комунікацій поліції. Дорожньо-транспортна пригода сталася з понеділка 27 вересня на вівторок 28 вересня. Інформація про ДТП в «Єдиний центр 102» надійшла від 21-річного херсонця близько 00:12. Чоловік повідомив, що на автодорозі Гола Пристань – Скадовськ невідомим транспортним засобом був смертельно травмований велосипедист. Наразі поліція вживає заходи щодо встановлення марки автомобіля та особи водія.

Як повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді з м. Гола Пристань в напрямку Скадовська неподалік від підприємства з обробки сільгосппродукції «Інагро». На місці автопригоди поліцейські встановили, що потерпілим велосипедистом є 21-річний місцевий мешканець, який на даний час проходить службу за контрактом у збройних силах. Попередньо встановлено, що транспортний засіб, який здійснив наїзд на військовослужбовця, – це вантажний автомобіль Європейського виробництва.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі потерпілого. Нині проводяться слідчо-розшукові заходи по встановленню транспортного засобу та водія, який ним керував. Поліція просить можливих свідків автопригоди та громадян повідомити.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН